Betonvakman Aardvochtige Specieproducten

De cursus Betonvakman Aardvochtige Specieproducten is een vervolgcursus, geschikt voor deelnemers die de Basiscursus Betonvakman met goed gevolg hebben afgerond. Deelnemers krijgen meer inzicht in betontechnologie en aspecten van de productie van betonproducten op basis van aardvochtige specie.

De cursus kan zowel bij de BFBN in Woerden, als bedrijfsintern worden gegeven. Hierbij wordt vooraf door de docent contact opgenomen om bedrijfseigen situaties en accenten in de lesstof te kunnen opnemen en er een maatwerkcursus van te maken.

Gewenste vooropleiding of –kennis
Hoger dan VMBO en/of Betonvakman Basiscursus en goed Nederlands kunnen schrijven en spreken.

Voor wie
De cursus is bedoeld voor de productiemedewerkers, maar ook voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de vervaardiging en levering van betonproducten, die voldoen aan de eisen en wensen van de afnemers. Denk hierbij aan verkoop, planning en werkvoorbereiding.

Doel
Het bevorderen van de vakbekwaamheid door het vergroten van het inzicht in de betontechnologie en alle relevante productietechnieken. Besef van eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het vervaardigen van aardvochtige producten en de directe medeverantwoordelijkheid voor optimale arbeidsomstandigheden.

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar kla@bfbn.nl of vul het digitale inschrijfformulier in.

Meer informatie over de inhoud, opzet en kosten vindt u hier. Deze cursus is alleen beschikbaar voor BFBN-leden.

De volgende productsectoren vallen onder de BFBN

AB-FAB
AGRAB
BB&S
BEST
VPB