Betonvakman Basiscursus – e-learning

E-learning

De BFBN heeft de cursus Betonvakman volledig beschikbaar gemaakt in e-learning. Cursisten kunnen deze cursus in hun eigen tijd, tempo en op elke gewenste plek volgen.

Vijf modules
De e-learningcursus Betonvakman bestaat uit vijf modules: betonproducten, betontechnologie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieu en duurzaamheid.

Tussentijdse toetsing
Elk hoofdstuk van de e-learning wordt afgesloten met een aantal vragen. Om door te kunnen gaan naar het volgende hoofdstuk moet de cursist minimaal 75% van de vragen goed beantwoorden. Haalt hij dat niet, dan moet hij een half uur de lesstof bestuderen alvorens hij de vragen nogmaals mag beantwoorden.

Huiswerkopdracht
Naast vragen over de inhoud van de lesstof omvat de cursus ook twee huiswerkopdrachten. Deze moet de cursist maken en inleveren bij de docent, om deel te nemen aan het examen.

Kosten
De kosten bedragen € 375,- per deelnemer (voor BFBN-leden, niet-leden betalen €750,-). Door de cursus volledig om te zetten naar een online leeromgeving, is het voor de BFBN mogelijk om deze voor een veel lagere prijs aan te bieden dan de reguliere cursus.

Voorproefje? Ga naar https://intranet.bfbn.nl/test/net/articulate

Aanmelden voor de e-learningcursus kan via kla@bfbn.nl of vul het digitale inschrijfformulier in.

Klik hier voor de cursusflyer.

De volgende productsectoren vallen onder de BFBN

AB-FAB
AGRAB
BB&S
BEST
VPB