Betonvakman Bouwelementen

Betonvakman Bouwelementen is een vervolgcursus geschikt voor deelnemers die de Basiscursus Betonvakman met goed gevolg hebben afgerond. Bij deze cursus wordt dieper op de lesstof ingegaan. Deze cursus is toegespitst op bouwelementen.

De cursus kan zowel gegeven bij de BFBN in Woerden,  als bedrijfsintern. Hierbij wordt vooraf door de docent contact opgenomen om bedrijfseigen situaties en accenten in de lesstof te kunnen opnemen en er een maatwerkcursus van te maken.

Gewenste vooropleiding of voorkennis
VMBO-niveau en/of Betonvakman Basiscursus en goed Nederlands kunnen schrijven en spreken.

Voor wie
De cursus is bedoeld voor productiemedewerkers, maar ook voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de vervaardiging en levering van bouwelementen, die voldoen aan de eisen en wensen van de afnemers. Denk hierbij aan verkoop, planning, werkvoorbereiding en eventueel montageploegen.

Doel
Het bevorderen van de vakbekwaamheid door het vergroten van het inzicht van betontechnologie en alle relevante bouwtechnieken. Besef van eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het vervaardigen van bouwelementen en de directe medeverantwoordelijkheid voor optimale arbeidsomstandigheden.

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar kla@bfbn.nl of vul het digitale inschrijfformulier in.

Meer informatie over de opzet, inhoud en kosten vindt u hier.

De volgende productsectoren vallen onder de BFBN

AB-FAB
AGRAB
BB&S
BEST
VPB