Tekening Lezen

Tekening lezen

Een goede leesvaardigheid van productietekeningen is voor productiemedewerkers in de prefab betonindustrie onmisbaar. Ook is het belangrijk dat de medewerker de begrippen die worden gebruikt op de tekeningen begrijpt.

Het feit dat de cursus ‘Tekening Lezen’ erg populair is, dankt deze cursus ongetwijfeld aan de directe toepasbaarheid op de werkvloer. Maar ook de tijdwinst die geboekt wordt omdat medewerkers veel minder uitleg nodig hebben, mag niet vergeten worden.

De cursus kan zowel gegeven worden op het kantoor van de BFBN in Woerden, maar ook bedrijfsintern. Hierbij wordt vooraf door de docent contact opgenomen om bedrijfseigen situaties en accenten in de lesstof te kunnen opnemen en er een maatwerkcursus van te maken.

tekening lezen

Gewenste vooropleiding of – kennis
VMBO- niveau en goed begrip van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Voor wie
Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het werken met tekeningen in verband met productie van bouwelementen.

Inschrijven
Voor het inschrijven voor deze cursus of meer informatie, kunt u een e-mail sturen naar: opleidingen@bfbn.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Doel
Het verbeteren van de leesvaardigheid en het begrip met betrekking tot productietekeningen van betonelementen.

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar kla@bfbn.nl of vul het digitale inschrijfformulier in.

Meer informatie over de opzet, inhoud en kosten vindt u hier.

 

De volgende productsectoren vallen onder de BFBN

AB-FAB
AGRAB
BB&S
BEST
VPB